Kies de juiste Electrolux-koelkast

De onmisbare koelkast. De koelkast is onze rechterhand in de keuken en waarschijnlijk is het het belangrijkste apparaat in huis. Maar hoe weten we welke koelkast voor ons de juiste is? Bekijk onze aanwijzingen en tips en voorkom dat u oververhit raakt vanwege uw koelkast!

Vriezen of niet

Houdt u van vers voedsel? Of propt u altijd wat kliekjes voor nood in het vriescompartiment? Vormt de ruimte een probleem? Van gigantische staande koelkasten die genoeg ruimte bieden voor de grootste gezinnen tot aan de kleinste compacte koelkasten voor kleine keukens, Electrolux heeft de perfecte koelkast voor u om uw voedsel vers en op smaak te houden.

Uit het zicht

Wilt u dat uw koelkast van Electrolux naadloos opgaat in uw keuken, uit het zicht? Of wilt u juist dat de mooie lijnen van de koelkast moeten opvallen? Wellicht moet u een koelkast buiten de keuken, bijvoorbeeld in de garage, kelder of tuin plaatsen. De inbouwkoelkasten van Electrolux worden vervaardigd volgens de Europese standaard voor de maatvoering en passen daarom in de meeste keukenkasten. Daarnaast voeren we een uitgebreid assortiment aan vrijstaande koelers met verschillende afmetingen - denk dus eens na waar u de koelkast wilt plaatsen.

Spannende koelers

De tijd dat u alleen een witte rechthoekige koelkast zonder extra functie kon kopen, ligt al geruime tijd achter ons. Van de mooi gevormde lijnen van het exterieur, het doordachte interieur tot aan een zeer prettig werkende deurgreep, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de koelkasten van Electrolux de Wow-factor hebben! Wij zien het als Cooler Art - we hopen dat u dat ook vindt.

Een zee van ruimte

Designers vinden het leuk om problemen op te lossen. Een aantrekkelijk uiterlijk vormt natuurlijk een deel van het werk, maar ze genieten pas echt als het ook echt functioneel is. De vriezers in de SpacePlus-serie van Electrolux zijn een schoolvoorbeeld van een intelligent ontwerp. Ze maken optimaal gebruik van het interieur door de ruimte in de vriezer te maximaliseren, zonder daarbij de Europese standaarden voor het exterieur te overschrijden. Als u dus nog altijd uw boodschappen in uw vriezer moet proppen, denk dan eens aan de Electrolux SpacePlus.

Milieukwesties

Bent u een groene held of heldin? Aangezien we niet zonder kunnen, moeten koelkasten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar aanstaan. Electrolux heeft koelkasten van energieklasse A+ en A++ die andere apparaten van klasse A het schaamrood op de kaken zet in termen van energiezuinigheid. Met dergelijke koelkasten kunt u uw steentje bijdragen aan de groene revoluties.

Een gezonde levensstijl

De details dragen stuk voor stuk bij aan een gezondere levensstijl. Electrolux beschikt over een uitgebreid assortiment koelkasten om uw verse voedingsmiddelen langer vers houden. Dit betekent dat u niet elke dag boodschappen hoeft te doen. We hebben ook koelkasten met ingebouwde waterfilters, zodat u uw lichaam met één druk op de knop in een optimale conditie kunt houden.

 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten
 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten