Culinary Club

Houdt u van gastronomie? Wil u graag uw kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Onze multifunctionele oven met stoomfuncties is hiervoor het ideale instrument. Met dit toestel bereikt u perfecte, culinaire resultaten, net zoals professionele chefs. Om deze oven nog beter te leren gebruiken, hebben wij de Culinary Club opgericht. Culinary Club is de exclusieve club van Electrolux voor trouwe en toekomstige klanten met een voorliefde voor de betere gastronomie. Lid worden? Koop dan een multifunctionele oven met stoomfuncties of een inductiekookplaat en schrijf u gratis in via onderstaande pagina. Zo geniet u automatisch van enkele exclusieve voordelen, zoals toegang tot onze leerrijke kookdemonstraties (Basic Classes). Onder leiding van een ervaren chef-kok leert u de mogelijkheden van uw nieuw toestel kennen (lage temperatuur garen, sous-vide, met kerntemperatuursensor, 100 % stoomontwikkeling, Combi stomen of Combi Plus stomen...) Een kooksessie duurt ongeveer drie uur en verloopt in een zeer gemoedelijke sfeer. Naargelang uw vragen en interesses past onze chef het verloop van de sessie en zijn bereidingen aan om beter in te spelen op uw vragen en verwachtingen. Deze Basic Classes worden georganiseerd in onze kookstudio's in Brussel en in Antwerpen.

Het enige ontbrekende ingrediënt bent u!


 

 • Recepten
  Alle recepten
  • Electrolux Culinary Club

   De Culinary Club is de exclusieve club van Electrolux voor trouwe en toekomstige klanten met een voorliefde voor de betere gastronomie. Twee kookateliers organiseren deze Basic Classes. Er is één in Brussel en één in Antwerpen. Onder leiding van een ervaren chef-kok leert u de mogelijkheden van uw nieuw toestel kennen.

   Lees meer
  • Ontdek onze heerlijke recepten

   De twee culinaire experten van onze Culinary Club hebben de heerlijkste recepten voor u samengesteld volgens de vernieuwende methode van het stoom- en intervalkoken. Deze methode laat u toe om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van uw ingrediënten beter bewaart. Hebt u nog geen stoomoven in uw bezit? Maak u geen zorgen, ook dan haalt u vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten!

   Lees meer
 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten