Koelaccessoires

Houd uw koelkast en uw eten zo vers als mogelijk is met onze koelaccessoires.

Alle koelaccessoires tonen
 • Electrolux - Flessenhouder - E4RHBH01

  Flessenhouder

  E4RHBH01

  Koelkastflessenhouder. Een slimme manier om de ruimte optimaal te gebruiken - het flessenrek kan maar liefs drie flessen van 1,5 liter herbergen of zes blikjes in een ruimte van slechts 10 cm hoog. Geschikt voor elk model koelkast of zelfs te gebruiken onder de kastplank. Afmetingen: lengte: 330 mm, diepte: 305 mm, hoogte: 115 mm.


 • Electrolux - Fresh Plus koelkastgeurvreter - E6RDO101

  Fresh Plus koelkastgeurvreter

  E6RDO101

  FreshPlus Geurabsorbeerder. Sommige voedingsmiddelen in de koelkast hebben een sterke smaak en geur. Om alles vers van smaak te houden heeft de FreshPlus Geurabsorbeerder een gel die geurtjes neutraliseert met een gelijkmatig vrijkomende actieve stof. Effectief tot maximaal 3 maanden.


 • Electrolux - Ijsblokbakje - E3FVTRA1

  Ijsblokbakje

  E3FVTRA1

  IJsblokjeshouder. Beschik altijd over verse ijsblokjes. Ook geweldig voor de opslag van voorraad, kruiden of wijnresten, om smaakvolle en lekkere sauzen te bereiden. Afmetingen: 2 x 14 vakjes. Twee houders per verpakking.


 • Electrolux - Luchtfilter voor koelkast - E3RWAF01

  Luchtfilter voor koelkast

  E3RWAF01

  Luchtfilter voor koelkast met actieve koolstoffilter voor koelkasten met Clean Air Control, Taste Guard en Antibak Plus om deze te helpen optimaal te functioneren, de lucht te reinigen en onaangename geurtjes te verwijderen. Hoogwaardige bacteriëncontrole. Jaarlijks vervangen voor de beste resultaten.


 • Electrolux - Koelkast reinigingsspray - E6RCS102

  Koelkast reinigingsspray

  E6RCS102

  Frigocare spray 250 ml. De binnenkant van de koelkast en vriezer blijft schoon en fris door regelmatig te reinigen, zodat vlekken of geurtjes nooit de kans krijgen zich op te hopen. De Frigocare spray maakt het eenvoudig zonder de noodzaak om af te spoelen.


 • Electrolux - Thermometer - E4RTDR01

  Thermometer

  E4RTDR01


 • Electrolux - Opvangbak - E2RHK550

  Opvangbak

  E2RHK550

  Beperk het risico op waterschade aan vloeren en fittings tot een minimum. Dit druiprek voor koelkasten en vriezers is speciaal ontworpen om water naar voren te doen uitlopen, zodat u zelfs de kleinste waterlekken opmerkt. Hiermee ontdekt u het lek voor het problemen of grote schade veroorzaakt. Afmetingen: 55 cm breed


 • Electrolux - Opvangbak - E2RHK600

  Opvangbak

  E2RHK600

  Beperk het risico op waterschade aan vloeren en fittings tot een minimum. Dit druiprek voor koelkasten en vriezers is speciaal ontworpen om water naar voren te doen uitlopen, zodat u zelfs de kleinste waterlekken opmerkt. Hiermee ontdekt u het lek voor het problemen of grote schade veroorzaakt. Afmetingen: 60 cm breed


 • Electrolux - Opvangbak - E2RHK900

  Opvangbak

  E2RHK900

  Beperk het risico op waterschade aan vloeren en fittings tot een minimum. Dit druiprek voor koelkasten en vriezers is speciaal ontworpen om water naar voren te doen uitlopen, zodat u zelfs de kleinste waterlekken opmerkt. Hiermee ontdekt u het lek voor het problemen of grote schade veroorzaakt. Afmetingen: 90 cm breed


 • Electrolux - Opvangbak - E2RHK700

  Opvangbak

  E2RHK700

  Beperk het risico op waterschade aan vloeren en fittings tot een minimum. Dit druiprek voor koelkasten en vriezers is speciaal ontworpen om water naar voren te doen uitlopen, zodat u zelfs de kleinste waterlekken opmerkt. Hiermee ontdekt u het lek voor het problemen of grote schade veroorzaakt. Afmetingen: 70 cm breed


 • Electrolux - Antischimmel koelkastmatje - E6RK4102

  Antischimmel koelkastmatje

  E6RK4102

  Een complete onderhoudsset voor een grondige reiniging van uw koelkast, zodat deze er langer nieuw blijft uitzien. De set bevat 1 koelkast reinigingsspray voor reiniging van de binnenkant van de koelkast en vriezer. 1 vershoudmat voor het groentevak, dat de lucht vrij laat circuleren, om slechte geurtjes en schimmelvorming te voorkomen. 1 FreshPlus geurabsorber die slechte geurtjes neutraliseert en 1 zachte wasbare doek met een uniek patroon voor diepe reiniging en verwijdering van vlekken.