Service

Deze pagina afdrukken (PDF)

Boek een technieker

Probeerde u onze probleemoplosser al?

Service Aanvraag
U kan ook via de stappen hieronder rechtstreeks het bezoek van een technieker bij u thuis boeken.

Wij vragen u om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en ook het vastgestelde probleem zo goed mogelijk te omschrijven.

Het is heel belangrijk om het juiste productnummer (PNC) van uw toestel aan te geven. Controleer uw gegevens, zoals adres en telefoonnummer(s), zodat wij u kunnen contacteren wanneer nodig.

De minimumkostprijs voor interventie van toestellen buiten waarborg of herstellingen door gebruikersfouten is 78.65 euro, BTW inbegrepen.

Mijn Electrolux

Inloggen bij Mijn Electrolux

Inloggen Members Icon
1 Product informatie 1 van 6
Velden gemarkeerd met een * zijn vereist.
Hoe vind ik het?
Hoe vind ik het?
Hoe vind ik het?

Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten

Close