Service

Vaatwassers

Vandaag de dag verbruiken onze efficiëntste vaatwassers 12 liter water per lading - een vermindering van 37% in de laatste 10 jaar. Vaatwassers kunnen het waterverbruik tot 80% verminderen in vergelijking met handmatig afwassen in een doorsnee huishouden.

Zoutverbruik
Pas de zoutdosering aan voor de lokale waterhardheidniveaus. Waarom is dit belangrijk? Omdat uw vaatwasser een gelijk niveau van waterhardheid nodig heeft om uw vaat perfect te reinigen.

Automatisch programma
U hoeft zich geen zorgen te maken over welk programma het best geschikt is voor de vaat, laat de vaatwasser de juiste keuze maken. De vaatwasser zal de tijd, temperatuur, het water en de energie instellen op basis van de inhoud en de vervuilingsgraad zodat de vaat zo efficiënt en effectief mogelijk wordt gereinigd. Temperatuurvariatie van 45 °C tot 70 °C, zowel geschikt voor glazen als pannen.

Fuzzy logic
Door gebruik te maken van Fuzzy Logic kan de vaatwasser de lading bepalen. De tijdsduur en het watergebruik worden dan overeenkomstig ingesteld zodat er niet teveel water wordt gebruikt. U kunt er nu op rekenen dat uw vaatwasser, met een volle of een halve lading zich steeds aanpast.

Schakel uw vaatwasser uit tussen wasbeurten. Door op stand-by te staan, verbruikt u onnodig stroom.

 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten