Productdetails

De TouchOpen-microgolfoven met aanraakmechanisme is de handigste manier om bij uw voedingsmiddelen te komen. De deur opent snel en soepel bij één simpele aanraking, voor moeiteloos gebruiksgemak.

Voordelen

TouchOpen voor eenvoudige toegang

Onze magnetron met TouchOpen-ontwerp geeft je eenvoudig toegang tot je voedsel. De deur opent naadloos met één druk op de knop, dankzij het speciaal ontworpen soepele mechanisme. In één vloeiende beweging kun je genieten van snelle toegang tot gerechten.

De magnetron - jouw culinaire snelweg

De magnetronfunctie is jouw eigen snelweg naar heerlijke gerechten. Met een simpele druk op de knop kun je chocolade smelten, je favoriete stoofpot ontdooien of restjes opwarmen, en dat alles in een mum van tijd. Het is de snelle en handige manier om smakelijke maaltijden te bereiden.

Sla de instellingen van de magnetron op voor je favoriete gerechten

Sla je favoriete magnetroninstellingen op voor een snelle en eenvoudige toegang met de functie Favorieten. Zodra je een programma hebt aangemaakt, kun je het stervormige icoontje op het scherm aanraken om het te activeren. Dit betekent dat je geen specifieke instellingen hoeft te onthouden. Het is allemaal geregeld, in een handomdraai.

De ReTurntable-magnetron, met een draaiplateau dat onthoudt waar het is begonnen

We hebben deze magnetron zo ontworpen dat de schalen altijd in de ideale positie staan. Dit komt omdat de deur ontgrendelt als de ReTurntable terugkeert naar de plaats waar hij is gestart. Geen handgrepen die de verkeerde kant op staan, geen hete schotels in onhandige posities. Gewoon moeiteloze toegang, elke keer weer.

Ontdooi uw etenswaren snel met onze ontdooifunctie

Uw diepvriesproducten zijn snel klaar, dankzij de ontdooifunctie van de microgolf. Na selectie van het soort voedsel en het gewicht berekent de microgolf automatisch de tijd die nodig is. Vervolgens wordt het gerecht ontdooid, met behoud van de smaak en de consistentie.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone