EW7FB1493D

700 serie SteamCare - Wasmachine voorlader 9 kg

Productdetails
779,99 €
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op electrolux.be en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Meer lezen
Capaciteit (kg)9
Zwiersnelheid (rpm)1400
DesignMedium display
Diepte (mm)658
SteamCare
SteamCare
SensiCare
SensiCare
Productdetails
Met het innovatieve SteamCare-systeem in onze PerfectCare wasmachine kun je elke wasbeurt afsluiten met een zachte stoomstoot, die de kreukels met een derde vermindert. Dit helpt je om een kreukvrij resultaat te krijgen, zonder de hitte van regelmatig strijken.
Electrolux - Wasmachine met voorlader - EW7FB1493D
Een derde minder kreukels*

Kleding komt dankzij ons SteamCare-programma met minder kreukels uit de trommel. Door het toevoegen van stoom aan het einde van de was worden de vezels losser gemaak en worden kreukels met een derde verminderd. Zonder blootstelling aan de hitte van regelmatig strijken, blijft kleding er langer mooi uitzien.

*In vergelijking tot dezelfde machine zonder het SteamCare-systeem.
Electrolux - Wasmachine met voorlader - EW7FB1493D
Frisse kleding met 96% minder water*

Een heerlijk schoon gevoel met een fractie van het water. Door je favoriete kleding op te frissen met stoom kun je meer dan 40 liter water per cyclus besparen, wat de levensduur van de kledingstukken ten goede komt. En voor extra frisheid voeg je gewoon nog een heerlijk geurtje toe.

*Gebruik stoom om kleding op te frissen en meer dan 40 l water per cyclus te besparen, getest op 1 kg delicate kledingstukken met het FreshScent-programma in vergelijking tot het fijne wasprogramma.
Electrolux - Wasmachine met voorlader - EW7FB1493D
Stoffen blijven er twee keer zo lang als nieuw uitzien*

Ons SensiCare-systeem past zich aan de lading aan om te voorkomen dat kleding te lang wordt gewassen. Hierdoor behouden de items hun uiterlijk voor langere tijd en voelen ze langer zacht aan.

*Test op kleurechtheid uitgevoerd door Ritex. Testnr. 15CR00099 in december 2015.
Electrolux - Wasmachine met voorlader - EW7FB1493D
Elke vezel wordt behandeld, elk item wordt zachter

Onze SoftPlus-optie weekt uw kleding voor en verdeelt ze gelijkmatig. Hierdoor wordt elke vezel in elk kledingstuk behandeld, zodat alles langere tijd zachter aanvoelt en frisser ruikt.

Electrolux - Wasmachine met voorlader - EW7FB1493D
Minder energie, meer tijd

Onze Eco TimeManager laat u de duur van de wascyclus aanpassen aan de beschikbare tijd. Zo bespaart u zowel tijd als energie zonder enige toegeving te doen wat het grondig wassen van uw kleding betreft.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen