Ontdek

FreshPlus koel-vriescombinaties

Behoud uw favoriete smaken

Geef uw eten een langere, smakelijkere levensduur. Onze TwinTech®-technologie gebruikt twee koelsystemen om uw ingrediënten op de ideale luchtvochtigheid en temperatuur te houden. De lucht in uw koelkast wordt dus ingesteld op maximale versheid. En de aparte lucht in uw diepvriezer is droog, zodat uw diepvriezer ijsvrij blijft.

Frisheid op elk niveau

Houd uw eten langer smakelijk, waar u het ook bewaart. Met MultiFlow krijgt u uitstekende versheid: vooraan, achteraan, bovenin en onderin. MultiFlow zorgt voor een efficiënte luchtcirculatie rondom uw voedsel door de temperatuur en luchtvochtigheid in uw koelkast gelijkmatig te houden. Uw etenswaren blijven dus smakelijk wanneer u ze nodig hebt. En u hoeft minder weg te gooien.

Verse zalm weergegeven voor en na het koken
TwinTech®

De FreshPlus koel-vriescombinaties houden al uw verswaren langer vers.

Een close-up van de Electrolux FreshPlus-koelkast met etenswaren op alle plateaus

Vers van de hengel

Geniet van vis die smaakt alsof hij net gevangen is. Maar niet uit zee, nee, uit uw koelkast! FreshPlus-koel-vriescombinaties zijn ideaal voor vlees en vis, aangezien ze een speciaal compartiment hebben waarin voedsel op lagere temperaturen wordt bewaard. Uw eten blijft hiermee op de juiste temperatuur, zodat de beste smaken vrijkomen.

Uw ingrediënten, op uw manier

Elk ingrediënt en elk gerecht heeft een plaats in de nieuwe Electrolux CustomFlex-koelkast. Pas het unieke opbergsysteem aan zoals u dat wilt met bakjes en rekken die u gemakkelijk kunt verplaatsen om ruimte en toegang te optimaliseren. Denk aan verse smaken, keer op keer.

Vers geserveerde salade uit de Electrolux TwinTech koel-vriescombinatie

Salade, maar dan onherkenbaar

Creëer salades die vers genoeg zijn om iedereen ervan te laten genieten, en niet meer terug te denken aan slappe slablaadjes. De grote CrispFresh-lade beschermt smaak en textuur door uw groenten en fruit op een ideale luchtvochtigheid en opslagtemperatuur te bewaren. Aangezien de lade zo groot is, kunt u nu veel meer verse producten kopen die altijd goed zullen smaken wanneer u ze nodig hebt.