Hoe de deur te vervangen (H)

Laatst bijgewerkt 24/02/2021 14:48

Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u met onderhoudswerkzaamheden begint.

Wees altijd voorzichtig bij het verplaatsen van apparaten, voor zware apparaten zijn twee personen nodig om het te verplaatsen.

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd


Hoe scharnieren te veranderen

GEREEDSCHAP:

6 × 300 sleufschroevendraaier     

6 × 300 kruiskop schroevendraaier     

8mm binnenzeskantsleutel


Stap 1

Wrik de bovenkant van de onderste scharnierkap omhoog.

Stap 2

Verwijder de scharnierkap


Stap 3


Wrik de bovenste scharnierkap los met een schroevendraaier.

Stap 4

Schroef het bovenste scharniergedeelte los.

Stap 5

Verwijder de deur

Voer bovenstaande procedures in omgekeerde volgorde uit om scharnieren en deuren opnieuw te installeren, maar let op onderstaande punten


Stap 1

Zorg ervoor dat de pakking correct is bevestigd

Stap 2

Zorg ervoor dat de deur parallel is aan de kast