Hoe verander je het handvat van je koelkast of vriezer?

Laatst bijgewerkt 24/02/2021 14:48

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Mocht u zelf onderdelen willen vervangen, dan kunt u in onze webshop terecht voor reserveonderdelen, accessoires en onderhoudsproducten.

Raadpleeg de onderstaande instructievideo:

• Verwijder de deurvakken
  • Maak het bovenste en onderste scharnier los met een schroevendraaier
  • Verwijder de deur
  • Draai de oude scharnieren los
  • Schroef de nieuwe scharnieren vast
  • Controleer de functionaliteit van de nieuwe scharnieren op de deur
  • Schuif de scharnieren over de schroeven op de koelkast
  • Schroef de scharnieren weer op de koelkast