Hoe de deur te vervangen (gelast)

Laatst bijgewerkt 23/02/2021 7:47

Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact voordat u met onderhoudswerkzaamheden begint.

Wees altijd voorzichtig bij het verplaatsen van apparaten, voor zware apparaten zijn twee personen nodig om het te verplaatsen.

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd


Hoe de deur te veranderen

Om de deur terug te plaatsen, draait u de schroeven los waarmee deze aan de kast is bevestigd.