Er komt geen geluid uit de compressor van mijn apparaat

Laatst bijgewerkt 20/11/2019 8:07

Zorg dat het toestel correct is aangesloten op de stroomtoevoer, en dat het koelsysteem aan staat.

Controleer na 1 uur de bedrijfsgeluiden.

Als het product aan staat en de compressor stil is, draait de koelkast mogelijk zijn automatische ontdooicyclus. Het ontdooiprogramma draait regelmatig en duurt circa 30 minuten. Raadpleeg de gebruikershandleiding om te zien of uw apparaat deze functie gebruikt.

U kunt de functie van een koelkast meten door een glas water met een thermometer in het midden van de middenste legplank te plaatsen en de temperatuur af te lezen na 6 tot 8 uur. Als de weergegeven temperatuur overeenkomt met de temperatuur die u heeft ingesteld, werkt het toestel correct.

Als het bovenstaande advies het probleem niet herstelt, kan het opgelost worden door een technieker.