Geïntegreerde koffiemachine - de koffie schenkt te langzaam of één druppel tegelijk uit (video)

Laatst bijgewerkt 17/03/2020 14:53

Probleem

• Geïntegreerde koffiemachine - de koffie schenkt te langzaam of één druppel tegelijk uit

Geldt voor

• Geïntegreerde koffiemachine

Oplossing

1. Zorg ervoor dat het waterreservoir vol is.

2. Zorg dat de koffie niet te fijn gemalen is.

Verander in dit geval de instelling naar een grovere maling. Draai de knop op de molen met één klik met de klok mee in de richting van "7" op een machine met een display om de grofheid in te stellen.

Opmerking: Draai de knop alleen wanneer de motor van de molen werkt.

Ga met één klik tegelijk verder totdat de koffie is zoals u het wilt. Het effect is pas zichtbaar nadat twee koppen koffie zijn gezet.

3. Reinig de filterhouder en de anti-druppelklep.

4. Duw het espressopoeder niet te hard in het filter.

5. Neem contact op met een erkend servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we aan om een bezoek van een onderhoudstechnicus aan te vragen.

Instructievideo