Kookplaat toont bericht A

Laatst bijgewerkt 21/11/2019 15:18

Probleem:

• Kookplaat/fornuis toont bericht A. Het geeft aan dat de automatische opwarmfunctie is ingeschakeld.

Geldt voor:

• ingebouwde elektrische kookplaat
  • vrijstaand fornuis met elektrische kookplaat
  • ingebouwde inductiekookplaat
  • vrijstaand fornuis met inductiekookplaat

Oplossing:

1. Als u deze functie activeert, kunt u in een kortere tijd een noodzakelijke warmte-instelling verkrijgen.

De functie stelt de hoogste warmte-instelling voor enige tijd in en gaat dan naar de juiste warmte-instelling. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.