Connectivity - Bevestigingsmail niet ontvangen na registratie van een wifi toestel?

Laatst bijgewerkt 4/05/2021 14:55

Probleem

• Bevestigingsmail niet ontvangen na registratie van een wifi geconnecteerd apparaat via de app

Geldt voor

• Wifi geconnecteerde toestellen
  • Apparaten met wifi
  • Smart toestel registreren
  • Registratie procedure

Oplossing

1. Controleer de SPAM folder in je mailbox.
    De afzender van de bevestigingsmail is: notifications@electrolux.com

2. Zorg ervoor dat je je e-mailadres correct achterlaat tijdens de registratie.
    • Probeer opnieuw te registreren.
    • Als je de melding 'uw e-mailadres is al geregistreerd' krijgt, betekent dit dat je adres correct ingevoerd werd.

3. Je ontvangt de registratiemail binnen 1 werkdag in je mailbox.