Hoe gebruik je verschillende stoomniveaus voor gerechten?

Laatst bijgewerkt 21/10/2020 10:13

Probleem

  • Hoe verschillende stoomniveaus voor gerechten te gebruiken?

Geldt voor

  • SteamPro oven
  • SteamBoost oven

Oplossing

  1. Er zijn 4 verschillende stoomniveaus:
  • Lage vochtigheid
    • ideaal voor: zachte steaks, knapperig brood
  • Medium vochtigheid
    • ideaal voor: stoofschotels, gratins en stoofschotels
  • Hoge vochtigheid
    • ideaal voor: custard, flan en cheesecake
  • 100% stoom
    • ideaal voor: rijst, gestoomde vis en gevogelte

Raadpleeg de volledige beschrijving in de gebruikershandleiding die bij uw toestel is geleverd. Download gebruikershandleiding .


Boek een technieker
Boek een technieker

Maak online een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.