Hoe de oven toevoegen aan mijn Electrolux-app? (iOS-versie)

Laatst bijgewerkt 18/03/2020 14:13

Probleem

• Hoe de oven toevoegen aan mijn Electrolux-app? (iOS-versie)

Geldt voor

• CombiSteam Pro Smart connected oven

Oplossing

1. Druk op het Plus-pictogram om een nieuw apparaat toe te voegen

2. Druk op het ovenpictogram om verbinding te maken. Druk op Volgende

3. Bereid uw wifi-gegevens voor thuis voor. Druk op Volgende

4. Controleer of uw oven WiFi heeft. Druk op Volgende

5. Druk op de Home-knop en ga naar de WiFi-instellingen op uw telefoon

6. Schakel wifi in. Selecteer WiFi die begint met "AJ_". Keer terug naar de app

7. Voer uw WiFi-inloggegevens in. Druk op Doorgaan

8. Geef uw oven een naam. Druk op Nu registreren.