Revitaliseer je restjes met stoom

Laatst bijgewerkt 11/05/2020 15:45

Verwarm en herleef je restjes zonder ze uit te drogen. Voedsel gaat nooit verloren als je een stoomoven hebt.Restjes opwarmen

Als je denkt dat restjes opwarmen saai of saai is, denk dan nog eens goed na. Verspil nooit voedsel als je een stoomoven bij de hand hebt. De stoom warmt je restjes snel op zonder ze uit te drogen. Sommige stoomovens hebben hiervoor zelfs een speciaal programma, bij Electrolux stoomovens heet dat "Steam Regeneration". Hoe lang moet ik eten opwarmen in de stoomoven? Het hangt ervan af, maar hieronder enige begeleiding.Vochtigheid Medium

Laten we zeggen dat je een halve quiche in de koelkast hebt, het toevoegen van wat stoom maakt deze quiche weer als nieuw omdat de stoom zowel verwarmt als vocht toevoegt. Maar als je Full Steam gebruikt, wordt de quiche te vochtig en nat.


Volle kracht

Gooi geen oude pasta of rijst weg, volle stoom is geweldig om het weer tot leven te wekken - het werkt zelfs goed met gekookte aardappelen. Pasta, rijst en aardappelen drogen in de koelkast een beetje uit en stoom voegt het vocht weer toe.

Het werkt ook perfect voor het opwarmen van gestoomde groenten, plaats ze gewoon op een schaal en stoom op volle stoom net voor het opdienen. Het duurt maar een paar minuten en ze zijn weer perfect.


Geweldige smaak gemakkelijk gemaakt

Onze ovens met SteamBoost bieden drie niveaus van stoom. Speciale programma's voor bakken en braden en één programma met alleen stoom voor nieuwe smaak-, knapperigheid- en vochtniveaus.


Ontdek onze SteamBoost-ovens