Hoe Steamify te gebruiken op je SteamPro oven?

Laatst bijgewerkt 21/10/2020 10:38

Probleem

  • De functie Steamify gebruiken in SteamPro Oven

Geldt voor

  • SteamPro oven

Oplossing

  1. Druk op "Power" om de oven te starten.

  2. Druk op het pictogram "Stomen".

  3. Druk op "Start" om te beginnen met koken.

  4. Volg de instructies op het scherm om het waterreservoir indien nodig te vullen.

  5. Stel de temperatuur in.
    • Het te verwachten resultaat wordt op het scherm beschreven
    • Raadpleeg de volledige beschrijving in de gebruikershandleiding die bij het toestel is geleverd. Download gebruikershandleiding .

Instructievideo


Boek een technieker
Boek een technieker

Maak online een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.