Ruim op na je huisdier

Laatst bijgewerkt 7/05/2020 13:58

We houden van huisdieren. Er gaat niets boven de liefde van de beste vriend van de mens - de enige domper is het constant opruimen van hondenhaar. Als je lichtgekleurde vloeren hebt en een ras dat het probleem verhelpt, zijn er alleen verbindingen. Nou, wat als er een paar simpele trucs waren om huisdierenharen op te ruimen?


Stofzuigeropzetstukken voor dierenharen

Bij het opruimen van hondenhaar draait alles om de hulpstukken. Het gebruik van het gewone mondstuk van uw stofzuiger levert niet het gewenste resultaat op, vooral niet voor banken en moeilijk bereikbare plaatsen.


1. Mini Turbo

Krachtige roterende borstelrol voor maximale opname van haren en vezels van huisdieren. Ontworpen voor moeilijk te stofzuigen oppervlakken zoals traptreden en stootborden, meubels en autostoelen.


2. Pluche mondstuk

Het pluche mondstuk is ontworpen om dierenharen effectief van alle textielmeubels te verwijderen.De droger blad hack

Heb je geen stofzuiger bij de hand of heb je geen toegang tot haaraccessoires voor huisdieren? Nou, droogvellen zijn je beste vriend bij het verwijderen van dierenharen van elk oppervlak. Ze maken misschien niet je hele huis schoon, maar als je het moeilijk hebt, zijn ze fantastisch. Statische elektriciteit helpt de droogvellen om haren van huisdieren aan te trekken. Maak je kleding, een stoel, tafelblad in een paar seconden schoon. Als magie.

Koop nu