Uw gids voor vacuümhulpstukken

Laatst bijgewerkt 11/05/2020 14:34

Heb je je ooit afgevraagd wat al die borstels zijn die bij je stofzuiger horen? Zeg hallo tegen je nieuwe beste vrienden, want ze zijn ontworpen om licht werk te maken van veel voorkomende huishoudelijke schoonmaaktaken.


Electrolux 3-in-1 gereedschap

Sommige van onze stofzuigers worden geleverd met één stuk gereedschap. Maar wees niet ongerust - het is het Zwitserse zakmes van vacuümaccessoires. Het heeft drie gereedschappen in één: een stofgereedschap, een spleetgereedschap en zelfs uit te vouwen tot een textielgereedschap. Geeft je alle hulpstukken die je nodig hebt om je huis brandschoon te houden. Maar waar zijn ze voor?


Afstoffen tool

Laten we beginnen met de afstof-tool. Dit is de perfecte bevestiging om enkele van die meer lastige gebieden te bereiken. Met zijn zachte haren is het ideaal om stof van vensterbanken, lampenkappen, plinten enz. Te verwijderen. U kunt het ook gebruiken om meubels en andere items of objecten die gemakkelijk kunnen krassen af te stoffen.


Spleetmondstuk

Zoals je misschien al geraden hebt, is de spleetzuigmond ontworpen om in nauwe gaten te komen waar andere hulpstukken gewoon niet kunnen komen. Ideaal voor het reinigen in hoeken, rond radiatoren en zelfs tussen bankkussens.


Fabric-gereedschap

Het stoffen gereedschap zorgt ervoor dat uw bekleding er als nieuw uitziet. Met zijn ingebouwde pluche strip haalt hij stof, vuil en haren van alle textieloppervlakken.