Vaatwasser beschadigd bij levering

Laatst bijgewerkt 30/10/2020 15:38

Probleem

• Beschadigde vaatwasser bij levering

Geldt voor

• Vaatwasser

Oplossing

1. Schade ontdekken bij het uitpakken van het toestel:
    Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken.
    Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw toestel om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte tijdens de levering. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.
  2. Ontdekking van schade na installatie/eerste gebruik:
    Neem contact op met de verdeler om hem op de hoogte te brengen van de schade.
  3. Een onderhoud aanvragen:
    • Indien mogelijk dient u het betrokken onderdeel te vermelden wanneer u contact opneemt met onze hersteldienst.
    • In onze webshop vindt u reserveonderdelen.
      Klik hier voor de AEG webshop.
      Klik hier voor de Zanussi webshop.
      Klik hier voor de Electrolux webshop.