Afwasmachine toont "Blo" op de display

Laatst bijgewerkt 26/11/2019 11:11

Het bericht “Blo” geeft aan dat het kinderslot ("Blocking") actief is. Om te deactiveren drukt u tegelijkertijd op de knoppen "Kort" en "Voorwas".

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde informatie over de functie.

Was dit artikel nuttig?

Boek een technieker

Boek een technieker

Maak online een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires

Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.