Beschadigde of loszittende componenten

Laatst bijgewerkt 5/12/2019 12:40

Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken.

• Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw apparaat om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte tijdens de levering. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.

Ontdekking van schade na installatie/eerste gebruik:

• Neem contact op met de verdeler om hem op de hoogte te brengen van de schade.

Een onderhoud aanvragen:

• Indien mogelijk dient u het betrokken onderdeel te vermelden wanneer u contact opneemt met een geaggregeerde hersteldienst.
  • U kunt vervangende onderdelen bestellen bij onze Webshop.