Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle lampjes 3x knipperen, maar het programma start niet

Laatst bijgewerkt 7/12/2020 15:52

Probleem

• Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle lampjes 3x knipperen, maar het programma start niet.
  • Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle LED's drie keer knipperen, er kan wel een programma keuze gemaakt worden, maar het programma gaat niet beginnen.
  • Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display staat in demostand.

Geldt voor

• Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display

Oplossing

Wanneer de vaatwasser aangezet wordt en alle lampjes knipperen 3x achter elkaar en er een programma gekozen wordt en als na het dicht doen van de deur de vaatwasser niet begint aan zijn programma, dan staat de vaatwasser in de demostand.

1. Zet de vaatwasser aan met de aan/uit toets.
  2. Houd de toetsen ECO en AUTO gedurende 5 seconden ingedrukt. Alle LED's en symbolen op het bedieningspaneel knipperen gedurende 3 seconden.
  3. Kies een programma en sluit de deur van de vaatwasser
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.