Hoe de binnenkant van een vaatwasmachine te reinigen?

Laatst bijgewerkt 21/11/2019 13:51

Vraag:

• Hoe de binnenkant van een vaatwasmachine te reinigen?

Geldt voor:

• losstaande vaatwasmachine
  • ingebouwde vaatwasmachine

Oplossing:

1. Maak het apparaat met een zachte, vochtige doek schoon, inclusief de rubberen pakking van de deur

2. Draai lang durende programma’s minimaal 2 keer per maand

Als u regelmatig alleen korte programma’s gebruikt, dan kunnen deze vetresiduen en kalkaanslag in het apparaat achterlaten.

3. Gebruik maandelijks een specifiek reinigingsproduct voor vaatwasmachines. Volg de instructies op de verpakking van het product zorgvuldig op.

We adviseren gespecialiseerde wasmiddelen verkrijgbaar van onze Webshop.