Hoe de onderste sproeiarm in mijn AEG-vaatwasser vervangen? (video)

Laatst bijgewerkt 21/05/2020 12:45

Probleem

  • Hoe de onderste sproeiarm in de vaatwasser te veranderen?

Geldt voor

  • vrijstaande vaatwasser
  • geïntegreerde vaatwasser

Oplossing


Raadpleeg de instructievideo:

1. Koppel het apparaat los.

2. Schuif de onderste korf naar buiten.

3. Klik de oude sproeiarm op zijn plaats en trek hem eruit.

4. Klik de nieuwe sproeiarm stevig op zijn plaats.

  • U vindt reserveonderdelen, accessoires en verzorgingsproducten in onze webshop.
  • Kijk naar de PNC (productnummercode) van uw apparaat en voer deze in de zoekmachine van de webshop in om de juiste en originele reserveonderdelen voor uw apparaat te vinden.



Boek een technieker
Boek een technieker

Maak online een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.