Storing - Indicatielampje van het programma knippert

Laatst bijgewerkt 4/11/2021 11:32

Probleem:

  • Indicatielampje van het programma knippert op de vaatwasser

Heeft betrekking op:

  • Geïntegreerde vaatwasser
  • Vrijstaande vaatwasser

Oplossing:

1. Annuleer het vorige programma, voordat u een nieuw programma kiest.

Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw apparaat is meegeleverd. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.