De droger start niet

Laatst bijgewerkt 22/07/2020 17:17

Probleem

• De droger start niet

Geldt voor

• Droger

Oplossing

1. Controleer stroomvoorziening waar het apparaat op aangesloten is.
  2. Controleer de groep in de meterkast waar het apparaat op aangesloten is, of deze ingeschakeld is.
  3. Controleer of de uitgestelde start niet is ingeschakeld. Schakel eventueel de uitgestelde start uit.
  4. Controleer of het kinderslot niet is geactiveerd. De-activeer het kinderslot, raadpleeg hier voor de gebruiksaanwijzing om het kinderslot te de-activeren.
  5. Controleer of de deur van de droger is gesloten.
  6. Controleer of de deur pen van deur niet afgebroken is.
  7. Controleer of het water opvangreservoir niet vol is en leeg het reservoir.
  8. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

• Wanneer de stroomvoorziening waar het apparaat op aangesloten is niet in orde is, zal het apparaat niet starten.
  • Wanneer de groep in de meterkast, waar het apparaat op aangesloten is. Mogelijk is de groep uitgeschakeld. Het apparaat zal hier door niet starten.
  • Wanneer de uitgestelde start is ingeschakeld, zal de droger pas na de ingestelde tijd starten.
  • Wanneer het kinderslot geactiveerd is, kan de droger niet gestart worden.
  • Wanneer de deur van de droger niet gesloten is, kan de droger niet gestart worden.
  • Wanneer de deur pen van de droger is afgebroken, dan kan de droger niet gestart worden.
  • Wanneer het water opvangreservoir vol is, kan de droger niet gestart worden.