De filters van de droogkast reinigen

Laatst bijgewerkt 13/11/2020 11:29

Probleem

• Hoe reinig ik de filters van de droogkast?

Geldt voor

• Droogkast

Oplossing

1. De filter van het toestel bevindt zich in de deur of deuropening. Haal de filter uit de houder. U kunt het pluis eenvoudig verwijderen door langs de filter te wrijven.
  2. Na het reinigen van de filter plaatst u het terug in de houder. Het toestel is nu gereed voor gebruik.
  3. Als u een condensor of droogkast met warmtepomp heeft, moet u ook de onderkant van de machine reinigen. Raadpleeg hiervoor de gebruikershandleiding.
  4. Als de filters overmatig vuil zijn of kalkafzetting hebben, moeten ze gespoeld worden onder stromend water of ontkalkt worden. Na reiniging moet u er doorheen kunnen kijken wanneer u deze voor het licht houdt.

Als u de filters niet kunt reinigen, kunt u deze vervangen. U kunt filters kopen in onze webshop.

Klik hier voor de AEG webshop.
Klik hier voor de Zanussi webshop.
Klik hier voor de Electrolux webshop.