Droogkast geeft foutmelding E40 weer

Laatst bijgewerkt 8/01/2021 17:25

Probleem

• Droogkast geeft foutmelding E40 weer.

Geldt voor

• Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger

Oplossing

1. Controleer of de deur goed gesloten is
    Zorg ervoor dat het wasgoed niet gekneld zit tussen de deur van het toestel en de rubberen afdichting.
  2. Reset het toestel
    • Haal de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en sluit opnieuw aan.
    • Nadat het toestel aangesloten werd, schakel je het in en selecteer je een programma.
  3. Neem contact op met onze erkende servicedienst
    Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij het bezoek van een technieker. Een servicebezoek kan 24 uur per dag online geboekt worden. Kies daarbij de datum die voor jou het beste past.
    OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, kan ook tijdens de garantieperiode een servicebezoek van een technieker in rekening worden gebracht. (raadpleeg onze waarborgvoorwaarden op onze website)

Waarschuwing: We raden af om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het contact en sluit het toestel niet opnieuw aan totdat je zeker weet dat dit in orde is.