Foutcode E91

Laatst bijgewerkt 4/03/2021 15:13

Probleem

• Droogkast geeft foutmelding E91 op het display weer.

Geldt voor

• Droogkast

Oplossing

1. E91 geeft aan dat er een probleem is met een elektronische module.

2. Maak de droogkast schoon.
    Als de droogkast verstopt is met pluizen, kan dit de elektronische onderdelen van de machine vochtig maken en bestandsfoutmeldingen veroorzaken.

3. Reset het toestel.
    Koppel het netsnoer los, wacht 30 seconden en sluit het vervolgens weer aan.
    Sluit de machine opnieuw aan, zet aan en selecteer een programma.

4. Als de foutcode blijft verschijnen, neem dan contact met ons op. We bekijken samen hoe het probleem kan aangepakt worden.
    Of maak zelf een online service afspraak. De afspraak kan 24 uur per dag geboekt worden, kies daarbij de datum die voor jou het beste past.