Droogkast toont zichtbare tekenen van beschadiging

Laatst bijgewerkt 22/11/2019 14:50

Schade ontdekken bij het uitpakken van het toestel:

• Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw apparaat om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte tijdens de levering. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota.

Probeer het toestel niet aan te sluiten of te gebruiken

Ontdekking van schade na installatie/eerste gebruik:

• Neem onmiddellijk contact op met de verdeler van uw apparaat om hem op de hoogte te stellen dat uw apparaat beschadigd raakte na installatie of gebruik.

Een onderhoud aanvragen:

• Neem contact op met een geaggregeerde hersteldienst.
  • In onze webshop vindt u nieuwe onderdelen/componenten.