Wasdroger geeft hangslot weer

Laatst bijgewerkt 18/03/2020 12:06

Probleem

• Wasdroger geeft hangslot weer

Geldt voor

• Wasdroger

Oplossing

Een hangslot op het display betekent dat het kinderslot is geactiveerd.

• Deze functie voorkomt dat kinderen met het apparaat spelen.
  • De cyclus kan niet worden gestart of per ongeluk worden gewijzigd terwijl de machine werkt.
  • De methode voor het deactiveren van het slot varieert van apparaat tot apparaat. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het apparaat.
  • Download gebruikershandleiding .