Wasdroger toont foutbericht ERR

Laatst bijgewerkt 19/05/2020 15:41

Probleem

• Wasdroger toont foutbericht ""Err"". Het bericht verschijnt wanneer er een poging is om een cyclus of instellingen te veranderen nadat de cyclus is gestart of de gekozen optie niet kan worden gebruikt met de geselecteerde cyclus.

Geldt voor

• Afvoerdroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger

Oplossing

1. Sluit de deur van de droger en start het programma opnieuw.
  2. Wijzig geen instellingen of opties , wanneer de droger bezig is met het programma.
  3. Reinig het gat met behulp van een stofzuiger waar de deur pin van de deur invalt (zie afbeelding).

Gat deurschakelaar1.jpg

4. Controleer of de deur pin tijdens het veranderen van de draairichting correct geplaatst is (zie afbeelding).

5.  Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

• Als de deur tijdens het starten niet gesloten is, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Als er gedurende het programma de instellingen of opties gewijzigd worden, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Wanneer er stof in het gat van de deur pin zit,  kan de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Wanneer na het wijzigen van de draairichting van de deur, de deur pin niet of niet correct teruggeplaatst is, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.