Droogkast toont foutbericht "Err"

Laatst bijgewerkt 30/10/2020 11:49

Probleem

• Droogkast toont foutbericht ""Err"". Het bericht verschijnt wanneer er een poging is om een cyclus of instellingen te veranderen nadat de cyclus is gestart of de gekozen optie niet kan worden gebruikt met de geselecteerde cyclus.

Geldt voor

• Droogkast met luchtafvoer
  • Condensatie droogkast
  • Warmtepomp droogkast

Oplossing

1. Sluit de deur van de droogkast en start het programma opnieuw.

2. Wijzig geen instellingen of opties, wanneer de droogkast bezig is met het programma.

3. Reinig de opening  waar de deurpin van de deur invalt met behulp van een stofzuiger (zie afbeelding).

Gat deurschakelaar1.jpg

4. Controleer of de deurpin correct geplaatst is tijdens het veranderen van de draairichting (zie afbeelding).

5. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij het bezoek van een technieker.

Oorzaak

• Als de deur tijdens het starten niet gesloten is, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Als er gedurende het programma de instellingen of opties gewijzigd worden, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Wanneer er stof in het gat van de deurpin zit,  kan de foutmelding Err op het display verschijnen.
  • Wanneer na het wijzigen van de draairichting van de deur, de deurpin niet of niet correct teruggeplaatst is, zal de foutmelding Err op het display verschijnen.