De kleren zijn te gekreukeld na het wassen in de wasmachine

Laatst bijgewerkt 21/11/2019 9:32

Probleem:

• De kleren zijn te gekreukeld na het wassen in de wasmachine

Geldt voor:

• Voorlader wasmachine (ingebouwd en vrijstaand)
  • Bovenlader wasmachine

Oplossing:

1. Zorg ervoor dat u de trommel niet overbelast met wasgoed.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor instructies over het volume en het type stoffen.

2. Zorg ervoor dat u de juiste centrifugeersnelheid selecteert voor het type en het volume wasgoed.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde aanwijzingen en programmeer de machine in overeenstemming met de wasetiketten op de kleren.

3. Zorg ervoor dat de geprogrammeerde watertemperatuur geschikt is voor het type wasgoed in de trommel.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde aanwijzingen en programmeer de machine in overeenstemming met de wasetiketten op de kleren.

4. Selecteer een geschikte cyclus voor het type wasgoed in de trommel.

In cycli voor katoen worden de kleren gewassen met een laag waterniveau, krachtige wasbeurten en een hoge centrifugesnelheid om af te ronden. Al deze factoren maken kleren gekreukeld. Gebruik zachte wascycli voor kleren die gemakkelijk kreukelen.

5. Haal uw wasgoed uit de trommel zodra het is gecentrifugeerd

Kleren kunnen kreukelen als ze lang in de trommel blijven liggen.