Dekbed en donsjassen wassen

Laatst bijgewerkt 15/05/2020 13:17

Als je goed voor je dons zorgt, zal het voor je zorgen. Het toevoegen van droogballen aan de trommel van onze PerfectCare-drogers voorkomt dat veren in de hoeken van uw jas gaan klonteren. Zo blijf je altijd warm en gezellig.


1. Gebruik lage temperaturen voor dons

Zorg ervoor dat u uw was op een lauwe, zachte cyclus wast en zet de machine op een extra spoelcyclus om sporen van wasmiddel te verwijderen.


2. Kussens, dekbedden en jassen in de wasmachine wassen

Gebruik voor de beste droogtijd het wolprogramma. Als uw wasmachine nu een wolprogramma heeft, kies dan een lange cyclus op gemiddelde temperatuur en gebruik droogballen om ervoor te zorgen dat deze licht, luchtig en heerlijk ruikt. Haal het er pas uit als het 100% droog is.


3. Bescherm het oppervlak van uw donsjack

Was je dons apart van andere kledingstukken met lege zakken, gesloten klittenbandstroken en ritsen om beschadiging van het oppervlak te voorkomen.


3DSense-technologie voor nauwkeurig drogen

CycloneCare met 3DSense-technologie behandelt uw garderobe met uitstekende zorg. Het leest vochtig diep in kledingstukken en gebruikt sensoren om vocht van 5 centimeter diep in de kleding te detecteren. Wanneer traditionele drogers zouden aangeven dat de jas droog is, gaat 3DSense door tot zelfs dik gelaagde kledingstukken precies zijn gedroogd - zonder extra luchtdroging. Hierdoor behoudt de jas zijn uiterlijk en geeft hij tot 30% hogere warmte-isolatie vergeleken met drogen aan de lucht - waarbij u al uw stoffen keer op keer voorzichtig behandelt.