Hoe je je jeans moet wassen

Laatst bijgewerkt 15/05/2020 15:07

Een geweldige spijkerbroek is meer dan een essentiële kledingkast, het is een investering. Als je ze de juiste hoeveelheid liefde en zorg geeft, wordt je spijkerbroek met de jaren beter en beter.


1. Hoe u uw jeans kunt wassen zonder te vervagen

Zorg ervoor dat je je spijkerbroek scheidt van witte of andere felgekleurde kleding, want die kunnen verkleuren. Gebruik waar mogelijk ons jeansprogramma op wasmachines, dat is perfect voor alle soorten jeans.


2. Nieuwe jeans wassen - controleer het waslabel

Sommige fabrikanten raden je aan om de eerste was met de hand te doen: draai je spijkerbroek binnenstebuiten, giet een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel in het water en laat ze minstens 45 minuten intrekken, waarbij je ze af en toe voorzichtig schudt. Spoel vervolgens grondig af met koud water en hang ze te drogen.


3. Wasmiddel voor jeans

Zorg ervoor dat je je jeans verzorgt met het juiste wasmiddel. U zult veel wasmiddelen vinden die speciaal zijn samengesteld voor gekleurde kleding. Vloeibare wasmiddelen of wascapsules begrijpen jeans het beste omdat ze veel zachter van kleur zijn.


Reinig en voed je spijkerbroek

Ons UltraCare-systeem voedt je spijkerbroek tijdens het reinigen. In tegenstelling tot andere machines die wasmiddel en wasverzachter in de trommel mengen, mengt ons exclusieve systeem ze vooraf voordat het water de kleding zelfs maar raakt, voor een zachtere, meer zorgzame reiniging.