Hoe trainingskleding wassen

Laatst bijgewerkt 15/05/2020 13:34

We raden je aan een sportprogramma te gebruiken, omdat het is afgestemd op sportkleding, zodat het effectiever wordt gewassen. Zorg ervoor dat u het juiste wasmiddel kiest, een wasmiddel dat speciaal is samengesteld om hardnekkige vlekken te verwijderen en geurtjes te verwijderen.


1. Zweetvlekken verwijderen

Katoenen T-shirts absorberen veel meer vocht, dus ze waarderen een beetje extra tedere liefde en zorg. Keer ze binnenstebuiten en giet vloeibaar wasmiddel op de oksels. Laat dat ongeveer 30 minuten inwerken en was dan op de hoogste temperatuur die het label toelaat.


2. Sportprogramma

Gebruik het sportprogramma op zowel uw wasmachine als wasdroger *. Als je geen sportprogramma hebt, lijkt de synthetische cyclus erg op elkaar. Zorg ervoor dat u een extra spoeling toevoegt als de kledingstukken erg vuil zijn. Zorg ervoor dat u tijdens het drogen katoen en synthetische stoffen scheidt, omdat deze anders vocht absorberen.

* Alleen op geselecteerde producten


3. Zo houdt u uw sporttas fris

Houd je sporttas tussen de trainingen fris. Als u een paar droogvellen in uw tas achterlaat, blijft deze tussen de trainingen ruiken en fris aanvoelen. Laat je trainingskleding nooit in de tas liggen. Haal ze er zo snel mogelijk uit, ook als je van plan bent om later te wassen.


Reinig en voed je kleding

Ons UltraCare-systeem voedt uw sportkleding terwijl deze wordt gereinigd. In tegenstelling tot andere machines die wasmiddel en wasverzachter in de trommel mengen, mengt ons exclusieve systeem ze vooraf voordat het water de kleding zelfs maar raakt, voor een zachtere, meer zorgzame reiniging.