Hoe u uw apparaat aansluit

Laatst bijgewerkt 15/05/2020 17:03

My Electrolux Care App Startgids voor het gebruik van connectiviteit

Een zachte zijden blouse die sensationeel aanvoelt. Met de verbonden My Electrolux Care-app wordt alles op de juiste manier verzorgd. Verbind uw app eenvoudig met de machine voor een slimmere, snellere manier voor moeiteloze zorg. Met een tik stelt de deskundige zorgadviseur de beste programma's voor uw kleding voor, terwijl onze innovatieve technologie zelfs wol, kleding voor buiten, zijde, fijne was en alleen handwas items reinigt. En nog beter, het is niet nodig om waslabels te lezen, want dat is onze taak.

1. Start mijn Electrolux Care-app. Selecteer Land en taal. Account aanmaken. Open het tabblad Apparaten. (Het tabblad Apparaten bevindt zich in het bovenste menu (Android) of het onderste menu (iOS.))

2. Tik op het + pictogram om een product toe te voegen.

3. Kies uw producttype om verbinding mee te maken.

4. Zorg ervoor dat u uw naam en wachtwoord bij uw thuisnetwerk houdt.

5. Schakel wifi op het apparaat in. Om WiFi op het apparaat in te schakelen, raadpleegt u het gedeelte WiFi-connectiviteit instellen van de gebruikershandleiding.

De startgids is algemeen, maar bepaalde stappen zijn alleen van toepassing op Apple iOS en Android OS.

6A. Verbind de wifi van uw apparaat. Druk op de Home-knop om de app te sluiten.

6B. Ga naar Instellingen in iOS en open wifi. Maak verbinding met het AJ_ * netwerk en ga terug naar My Electrolux Care App.

7. De app maakt verbinding met uw apparaat.

8. Selecteer het netwerk waarmee u uw apparaat wilt verbinden en voer het wachtwoord in.

9. Zodra het netwerk is geconfigureerd, kunt u uw apparaat een naam geven.

Gefeliciteerd, u bent nu verbonden en u kunt My Electrolux Care App gaan gebruiken met uw apparaat!