Hoe u uw AutoDose-wasmachine aansluiten

Laatst bijgewerkt 11/05/2020 14:29

My Electrolux Care App Startgids voor het gebruik van connectiviteit

1. Start mijn Electrolux Care-app. Selecteer Land en taal. Account aanmaken. Open het tabblad Apparaten. (Het tabblad Apparaten bevindt zich in het bovenste menu (Android) of het onderste menu (iOS.))

2. Tik op het + pictogram om een product toe te voegen.

3. Kies uw producttype om verbinding mee te maken.

4. Zorg ervoor dat u uw naam en wachtwoord bij uw thuisnetwerk houdt.

5. Schakel wifi op het apparaat in. Om WiFi op het apparaat in te schakelen, raadpleegt u het gedeelte WiFi-connectiviteit instellen van de gebruikershandleiding.

De startgids is algemeen, maar bepaalde stappen zijn alleen van toepassing op Apple iOS en Android OS.

6A. Verbind de wifi van uw apparaat. Druk op de Home-knop om de app te sluiten.

6B. Ga naar Instellingen in iOS en open wifi. Maak verbinding met het AJ_ * netwerk en ga terug naar My Electrolux Care App.

7. De app maakt verbinding met uw apparaat.

8. Selecteer het netwerk waarmee u uw apparaat wilt verbinden en voer het wachtwoord in.

9. Zodra het netwerk is geconfigureerd, kunt u uw apparaat een naam geven.

Gefeliciteerd, u bent nu verbonden en u kunt My Electrolux Care App gaan gebruiken met uw apparaat!

Maak je klaar met een tik

Een zachte zijden blouse die sensationeel aanvoelt. Met de verbonden My Electrolux Care-app wordt alles op de juiste manier verzorgd. Verbind uw app eenvoudig met de machine voor een slimmere, snellere manier voor moeiteloze zorg. Met een tik stelt de deskundige zorgadviseur de beste programma's voor uw kleding voor, terwijl onze innovatieve technologie zelfs wol, kleding voor buiten, zijde, fijne was en alleen handwas items reinigt. En nog beter, het is niet nodig om waslabels te lezen, want dat is onze taak.

Download My Electrolux Care App (App Store)

Download My Electrolux Care App (Google Play)

AutoDose-lade

Voor het beste resultaat raden we aan wasmiddel en wasverzachter te gebruiken in de AutoDose-compartimenten. Voor specifieke wasmiddelen kunt u altijd de handmatige vakken gebruiken.

Je hebt via de app toegang tot extra ladeconfiguraties, zoals de Link- modus, waar je hetzelfde wasmiddel in beide compartimenten kunt gebruiken en zo minimaliseert hoe vaak je wasmiddel moet bijvullen.

Kennisgevingen

Eenmaal verbonden, laat de app je weten wanneer het tijd is om de wasmiddel- en wasverzachtervakjes bij te vullen, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Hoe AutoDose-machine te gebruiken met compact wasmiddel

Hoe AutoDose-machine te gebruiken met supercompact wasmiddel