Hoe WiFi-netwerkinstellingen op mijn AEG-wasmachine te resetten?

Laatst bijgewerkt 18/05/2020 13:28

Probleem

• Hoe WiFi-netwerkinstellingen op mijn AEG-wasmachine te resetten?

Geldt voor

• AEG wasmachines met wifi-verbinding

Oplossing

Volg de onderstaande stappen, afhankelijk van het model van de wasmachine:

• Wasmachine uit de 9000-serie

1. Tik in het scherm met de programmalijst op de snelkoppeling  om het instellingenmenu te openen.

2. Tik op de WiFi-balk en er wordt een nieuw menu getoond.

3. Tik op Reset netwerk.

• Wasmachine uit de 8000-serie

• Wasmachine 6000-serie

1. houd de ingedrukt en de  tegelijkertijd gedurende minstens 10 seconden ingedrukt tot het tweede akoestische signaal.

- - - verschijnt op het display