Hoeveel mensen kunnen de wasmachine tegelijkertijd via de app bedienen?

Laatst bijgewerkt 22/07/2020 15:14

Probleem

• Hoeveel mensen kunnen de wasmachine tegelijkertijd via de app bedienen?
  • Hoeveel gebruikers in het huishouden kunnen het verbonden apparaat met de app gebruiken?

Geldt voor

• wasmachine met connectiviteitsfunctie
  • wasdroger met connectiviteitsfunctie
  • wasmachine droger met connectiviteitsfunctie

Oplossing

1. U kunt meerdere accounts maken voor één apparaat.
  2. Een apparaat kan slechts met één account tegelijk worden bediend.

Gelijktijdige controle met meerdere accounts is niet mogelijk!