Houd je outdoorkleding waterdicht

Laatst bijgewerkt 15/05/2020 14:08

Specifiek ontworpen Electrolux-buitencycli op zowel onze wasmachines als wasdrogers werken synchroon om de waterbescherming van uw kleding te herstellen. Dit maakt het reinigingsproces naadloos en moeiteloos, zodat u langer kunt genieten van uw buitenkleding.


1. Hoe u uw waterdichte kledingstukken kunt herstellen

Het is belangrijk om uw waterafstotende kledingstukken te wassen, aangezien de ademhaling na verloop van tijd verslechtert. Maak eerst de zakken leeg, rits deze dicht, sluit alle zakken en flappen.


2. Kies verstandig uw wasmiddel

Voeg vloeibaar wasmiddel toe aan het rechtercompartiment (1) en het waterafstotende middel aan het wasverzachtercompartiment (2) om bij de laatste spoeling waterafstotend te maken of te herstellen. Gebruik geen waspoeder, wasverzachter of bleekmiddel.


3. Programma voor buitenkleding

Zet de wasmachine op het buitenprogramma. Als je geen buitenprogramma op je wasmachine hebt, zorg dan dat je een extra spoeling aan je programma toevoegt.


4. Droogtrommel

Dan kunt u de jas direct in de droger plaatsen met behulp van ons speciale Outdoor programma. De combinatie van twee elementen: de juiste temperatuur en tijd herstellen de waterafstotende eigenschappen.


Herstel de waterbescherming beter dan drogen aan de lucht met het nieuwe en innovatieve outdoorprogramma van DelicateCare System

Met ons DelicateCare-systeem wordt de waterafstotendheid van uw speciale buitenkleding behouden en hersteld, beter dan aan de lucht drogen. DelicateCare past de temperatuur en beweging van de trommel aan om de stoffen buiten te beschermen, zodat ze precies de juiste hoeveelheid warmte krijgen.