Houd je outdoorkleding waterdicht

Laatst bijgewerkt 11/12/2020 17:22

Het OutDoor-programma op de Electrolux-wasmachines biedt moeiteloze reiniging van je outdoor kleding, zodat deze nog langer meegaat. De waterdichtheid van de stoffen is gegarandeerd!


1. Herstel de waterdichtheid van je outdoor kleding

Het is belangrijk om jouw waterdichte kleding te wassen, omdat de ademende eigenschappen na verloop van tijd afnemen. Maak eerst de zakken leeg, rits de ritsen dicht en sluit de zakken.


2. Kies het juiste wasmiddel

Giet het vloeibare wasmiddel in het daarvoor bestemde vakje (1) en het waterafstotende middel in het vakje voor de wasverzachter (2). Het waterafstotende middel zal de waterdichtheid van het kledingstuk tijdens het spoelen herstellen. Gebruik geen waspoeder, wasverzachter of bleekmiddel bij het wassen van uw outdoor kleding.


3. Gebruik het programma dat geschikt is voor uw outdoor kleding

Selecteer het Outdoor-programma op uw Electrolux-wasmachine. Als je wasmachine geen outdoor-programma heeft, voeg dan een extra spoelbeurt toe tijdens het wasprogramma.


4. Laatste tip: hoe droog je jouw outdoor kleding? 

Steek je outdoor kleding direct in je Electrolux droogkast en gebruik het Outdoor programma. De combinatie van de juiste temperatuur en tijd herstelt de waterafstotende eigenschappen van je kleding.


De waterdichtheid van de kleding is gegarandeerd!

Dankzij ons DelicateCare-systeem wordt de waterdichtheid van je outdoor kleding beter beschermd en hersteld dan door deze in de open lucht te drogen. DelicateCare past de temperatuur en de beweging van de trommel aan om specifieke weefsels in outdoor kleding te beschermen en ze van de nodige warmte te voorzien.