Kan de wasmachine van de bovenlader niet op een ongelijke vloer waterpas zetten

Laatst bijgewerkt 17/03/2020 15:07

Probleem

  • Kan de wasmachine van de bovenlader niet op een ongelijke vloer waterpas zetten
  • Kan achterpoten niet aanpassen

Geldt voor

  • wasmachine bovenlader

Oplossing


1. In wasmachines met bovenlader zijn alleen de voorpoten verstelbaar.

Raadpleeg de installatie-instructies die bij uw apparaat zijn geleverd.

Download gebruikershandleiding .

Boek een technieker
Boek een technieker

Maak online een afspraak met één van onze gekwalificeerde Electrolux techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.