Wasmachine geeft foutmelding dEn op het display weer

Laatst bijgewerkt 24/07/2020 16:48

Probleem

• Wasmachine geeft foutmelding dEn op het display weer, dit duidt er op dat het apparaat op de demo stand staat. Het apparaat telt terug naar nul.

Geldt voor

• Wasmachine

Oplossing

1. Haal de stekker uit het stopcontact , wacht 30 seconden en plaats de stekker weer in het stopcontact.
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.

Oorzaak

• Door de stekker uit het stopcontact te halen wordt het apparaat uit de demo stand gehaald, hierdoor verdwijnt de melding dEn van het display. Vermoedelijk is er tijdens het aanzetten van de wasmachine op meerder knoppen gedrukt, waardoor de demo functie actief is geworden.