The Cube

by Electrolux
30 maart - 3 juli

Brussel neemt afscheid van The Cube by Electrolux

Na drie maanden van een complete sell-out in Brussel, is "The Cube by Electrolux" op weg naar zijn volgende bestemming waar wij opnieuw een unieke en bijzondere levenservaring zullen beleven met inspirerende diners. Hou dit ruimte in ’t oog om de volgende etappes van The Cube by Electrolux te vinden ...

Lunch

The Cube
by Electrolux Brussel

Lunch met uitzicht

Geniet van een onvergetelijke ervaring met familie of vrienden in The Cube by Electrolux in Brussel. Vanaf de top van de indrukwekkende Triomfboog zult u genieten van het adembenemende uitzicht op het Jubelpark en het achterliggende Brusselse stadslandschap.

Diner

The Cube
By Electrolux Brussel

Een diner om nooit te vergeten

Met uitzicht over het prachtige Jubelpark zullen 18 dinergasten een onvergetelijke en inspirerende avond met elkaar doorbrengen.

De chefs

Ontmoet onze Sterrenchefs

Onze sterrenchefs

Neem een kijkje en ontdek niet enkel The Cube, maar ook onze Michelin sterrenchefs die u een wereld van uitzonderlijke smaak en gastronomie zullen laten ervaren. Elke chef heeft zijn eigen manier om uw zintuigen naar nieuwe hoogtes te brengen en u mee te nemen naar hun magisch cullinair universum. Kom binnen in The Cube, beleef een uitzonderlijke levenservaring ...

ONTDEK

THE CUBE
by Electrolux

Superstrak Zweeds design

Het designerfgoed van het merk wordt weerspiegeld in het ontwerp van The Cube. Volledig transparant en bestaande uit glas omgeven door een witte, lasergesneden aluminiumlaag. Op de vloeren na is alles spierwit.

                                   
www.champagnebrunopaillard.com    www.veluvins.be


Volg ons op Flickr
 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, dit is wellicht interessant voor je

Sluiten

Superstrak Zweeds design

Inside the Cube by Electroluxoutside the Cube by ElectroluxVoor meer foto's, klik hier.Het designerfgoed van het merk wordt weerspiegeld in het ontwerp van The Cube. Volledig transparant en bestaande uit glas omgeven door een witte, lasergesneden aluminiumlaag. Op de vloeren na is alles spierwit.

Het interieur is witte Corian™ in combinatie met mat en glanzend gelakt hout. De houten vloer en het tapijt onder de tafel geven extra warmte en sfeer. Het buitenterras geeft een exclusief uitzicht over het hele environnement.

De hele structuur heeft een oppervlakte van 150 m2 en weegt 60 ton.

Sluiten

De locatie

De locatie van The Cube by Electrolux bovenop de Triomfboog in het Jubelpark zorgt voor een adembenemend uitzicht over het park en de Brusselse skyline.
Het Jubelpark werd aangelegd in opdracht van koning Leopold II om in 1880 de vijftigste verjaardag van de Belgische onafhankelijkheid te vieren.
Het opvallendste bouwwerk in het park is de Triomfboog, die in 1905 werd voltooid. Hij bestaat uit drie gelijke bogen met boven de middelste boog een bronzen beeld dat Brabant op een strijdwagen, voortgetrokken door vier paarden, voorstelt.


Koninklijk Legermuseum

Google maps

Sluiten

Superstrak Zweeds design

Ontdek The Cube


Het designerfgoed van het merk wordt weerspiegeld in het ontwerp van The Cube. Volledig transparant en bestaande uit glas omgeven door een witte, lasergesneden aluminiumlaag. Op de vloeren na is alles spierwit.

Het interieur is witte Corian™ in combinatie met mat en glanzend gelakt hout. De houten vloer en het tapijt onder de tafel geven extra warmte en sfeer. Het buitenterras geeft een exclusief uitzicht over het Jubelpark, hartje Brussel, het Atomium, enz.

The Cube ligt bovenop de triomfboog op 45 m hoogte. De hele structuur heeft een oppervlakte van 150 m2 en weegt 60 ton. Een lift brengt de gasten bovenop de triomfboog.
Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
Sluiten

Algemene vragen


7. Mijn bedrijf wenst The Cube voor een lunch of diner te huren, hoe doe ik dit?
Bepaalde data zijn uitdrukkelijk gereserveerd voor bedrijven die The Cube wensen te huren voor een lunch of diner. Indien u geïnteresseerd bent in deze opportuniteit, kan u hier.meer info vinden..

8. Mijn bedrijf wenst The Cube exclusief te huren voor een lunch, hoeveel kost dit?
Maandag en dinsdag zijn speciaal gereserveerd voor bedrijven. Op deze dagen is het mogelijk om The Cube exclusief af te huren. Voor de lunch bedraagt de huur 5000 EUR exclusief BTW en omvat: privégebruik van The Cube voor maximum 18 personen, een gepersonaliseerd ontvangst en een 3 gangen maaltijd voorzien van champagne en wijnen uitgekozen door de chefs. De ruimtes zijn ter uwer beschikking van ‘s middags tot 15u. Elk verzoek tot wijziging moet op voorhand goedgekeurd worden door Absolute Blue:  thecube@absoluteblue.eu.  

9. Mijn bedrijf wenst The Cube exclusief te huren voor een diner, hoeveel kost dit?
Maandag en dinsdag zijn speciaal gereserveerd voor bedrijven. Op deze dagen is het mogelijk om The Cube exclusief af te huren. Voor het diner bedraagt de huur 7000 EUR exclusief BTW en omvat: het privégebruik van The Cube voor maximum 18 personen, een gepersonaliseerd ontvangst en een 4 gangen maaltijd voorzien van champagne en wijnen uitgekozen door de chefs. De ruimtes zijn ter uwer beschikking tussen 19u en 23u.. Elk verzoek tot wijziging moet op voorhand goedgekeurd worden door Absolute Blue:  thecube@absoluteblue.eu

10. Mijn bedrijf organiseert evenementen en wenst The Cube te huren voor klanten. Hoe doe ik dit?
Absolute Blue, het evenementenbureau dat The Cube beheert, stemt ermee in om The Cube ter beschikking te stellen van andere evenementenbureaus die dit willen gebruiken voor hun klanten. Deze samenwerking hangt samen met een contract tussen de twee partijen en een vaste, niet-onderhandelbare prijs. Voor meer informatie, gelieve Absolute Blue te contacteren:
thecube@absoluteblue.eu


1. Zijn kinderen en/of dieren toegelaten in The Cube?
Het is niet aan te raden om huisdieren of kinderen jonger dan 12 jaar mee te nemen naar The Cube. The Cube is immers niet uitgerust met de nodige infrastructuur of design die hun comfort, zorg en veiligheid vereisen. Bovendien bevindt het restaurant zich op een kleine oppervlakte met een beperkt aantal gasten waardoor elk geluid luider lijkt en dus als storend kan beschouwd worden voor de andere gasten.

2. Is er in The Cube toegang tot Internet?
Ja, The Cube heeft een WiFi network waarmee u toegang heeft tot het Internet. 

3. Kan ik mijn eigen video camera, fototoestel of laptop meenemen?
Ja, dat kan u. Door het WiFi network hebben we echter ook The Cube uitgerust met eigen iPads die u naar hartelust kan gebruiken om foto’s te nemen of videos te maken. U kan deze onmiddellijk bekijken op de site of versturen naar uw persoonlijk e-mailadres.

4. Is The Cube toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit?
Indien u of iemand van uw gasten mobiliteitsproblemen heeft (bijvoorbeeld wandelstok, rolstoel,…) dan vragen wij u om dit duidelijk te vermelden bij uw boeking op de site. Wij voorzien dan personeel die u helpt om The Cube op een vlotte manier te betreden.

5. Hoe kan ik een reservering wijzigen??
Wij dringen erop aan dat er zo weinig mogelijk wijzigingen worden doorgevoerd omwille van de grote vraag en het beperkte aantal plaatsen. Daarom vragen wij u om uw data zorgvuldig te kiezen vooraleer uw boeking te bevestigen. Indien u toch uw reservering wenst te wijzigen, vragen wij u een e-mail te sturen naar cube@electroluxmail.com met vermelding van uw naam, de datum en de reden voor wijziging. In het geval van een wijziging moet de nieuwe datum gekozen worden uit de open en beschikbare data op de website. Het is echter onmogelijk om nog wijzigingen of terugbetalingen te doen in de 2 weken voor de datum van uw reservering.

6. Hoe kan ik een reservatie annuleren?
Wij dringen erop aan dat er zo weinig mogelijk annulaties worden gemaakt. Daarom vragen wij u om uw data zorgvuldig te kiezen vooraleer uw boeking te bevestigen. Indien u toch uw reservering moet annuleren, gelieve een e-mail te sturen naar cubecancellation@electroluxmail.com met vermelding van uw naam, de datum en uw reserveringsnummer. Het betaalde bedrag wordt teruggestort binnen de 15 dagen na ontvangst van uw e-mail. Annulaties of terugbetalingen zijn echter niet mogelijk in de twee weken voor uw gereserveerde datum.

 

Sluiten

Sluiten

Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
Sluiten

Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
Sluiten

Lunch met uitzicht

Outside viewView

© Carol Kohen


Voor meer foto's, klik hier.Geniet van een onvergetelijke ervaring met familie of vrienden in The Cube by Electrolux in Brussel. Vanaf de top van de indrukwekkende Triomfboog zult u genieten van het adembenemende uitzicht op het Jubelpark en het achterliggende Brusselse stadslandschap. Terwijl u het panorama op u laat inwerken, kunt u genieten van een overheerlijk lunchmenu van de befaamde meesterkoks Bart de Pooter, chef-kok van restaurant De Pastorale in Reet, of Sang-Hoon Degeimbre van L’Air Du Temps in Noville-sur-Mehaigne.

 

De Cube bestaat uit een lounge/ een grote eettafel waarrond 18 gasten samen de avond doorbrengen, een terras, een garderobe, een open keuken en een toilet. In het restaurant mag niet gerookt worden, maar op het terras zijn er asbakken beschikbaar. In het lunchmenu (drie gangen) zijn wijn en champagne inbegrepen.  Het menu wordt vooraf niet bekendgemaakt aan het publiek en verandert iedere twee  weken. Gelieve bij de online reservering eventuele allergieën of intoleranties te vermelden.

 

De lunch vangt aan om 12u. Mogen wij u vragen om u ten laatste een kwartier op voorhand aan te melden aan het onthaal van The Cube. Er zijn parkeerplaatsen aan het Jubelpark voorzien.

Sluiten

Een diner om nooit te vergeten

EveningDinner table

© Carol Kohen

Voor meer foto's, klik hier.Met uitzicht over het prachtige Jubelpark zullen 18 dinergasten een onvergetelijke en inspirerende avond met elkaar doorbrengen. Kom naar Brussel en geniet mee van de nieuwste gastronomische creaties van meesterkoks Bart de Pooter, chef-kok van restaurant De Pastorale in Reet, en Sang-Hoon Degeimbre, van L'Air du Temps in Noville-sur-Mehaigne, tijdens een dinerarrangement dat u absoluut niet mag missen.

De Cube bestaat uit een lounge/ een grote eettafel waarrond 18 gasten samen de avond doorbrengen, een terras, een garderobe, een open keuken en een toilet. In het restaurant mag niet gerookt worden, maar op het terras zijn er asbakken beschikbaar.

In het dinermenu (vier gangen) zijn wijn en champagne inbegrepen.  Het menu wordt vooraf niet bekendgemaakt aan het publiek en verandert iedere twee  weken. Gelieve bij de online reservering eventuele allergieën of intoleranties te vermelden.

Het diner vangt aan om 19u. Mogen wij u vragen om u ten laatste een kwartier op voorhand aan te melden aan het onthaal van The Cube. Er zijn parkeerplaatsen aan het Jubelpark voorzien.

Sluiten

De chefs aan het woord

Interview chefs

Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
 • Interview chefs
Sluiten

Sanghoon Degeimbre

CURRICULUM VITAE

NAAM: Degeimbre
VOORNAAM: Sanghoon

PROFESSIONELE ERVARING:

L’air du Temps in Novisse-sur-Mehaigne (Namen)
Juli 1997
Chef-eigenaar
Michelin * 2000
Michelin ** 2008

L’Eau Vive* in Arbre
1995-1997
Sommelier-Maître d’hôtel

La Salicorne in Terhulpen
1994-1995
Sommelier-Maître

Petit Versailles* in Gosselies
1993-1994
Sommelier-Maître d’hôtel

La truffe Noire* in Brussel
1993
Leerling-sommelier

Vivier d’oies* in Dorinne
1990-1993
Rangkelner-Leerling-Sommelier

Pré Mondain* in Heure-en-Famenne
1989-1990
Kelner


Copyright Culinara - www.culinarasquare.com


Sanghoon Degeimbre over The Cube by Electrolux:
"Dit vernieuwende concept had me dankzij zijn locatie, maar ook zijn kwaliteit en moderniteit onmiddellijk in de ban ... Ik ben ervan overtuigd dat deze Cube zeker het theater wordt van magische ontmoetingen, die onvergetelijke herinneringen in het geheugen zullen griffen van de gasten, die dit stukje elegantie en eigentijdsheid zullen kunnen ervaren. We krijgen de opportuniteit om onze kunst ten volle te uiten in deze unieke omgeving...".

Sluiten

Bart De Pooter

CURRICULUM VITAE

NAAM: De Pooter
VOORNAAM: Bart

PROFESSIONELE ERVARING:

Pastorale in Reet
December 1991 - heden
Chef – directeur
Michelin * 2003
Michelin ** 2006


Paddock * in Keerbergen
1990-1991
Chef de parti, souschef

Trente rue de la Paille * in Brussel
1991
Sous chef de cuisine

La maison de bouche *** in Hoeilaart
1987-1990
Commis de cuisine, Chef de parti


Copyright Gaëtan Miclotte - Blueclic


Bart De Pooter over The Cube by Electrolux:
"Alle waarden zoals ‘helderheid, schoonheid, design, moderniteit, emotie, kwaliteit, transparantie, kunst, poëzie,…’ die we nastreven in de filosofie van de Pastorale komen ruimschots aan bod in dit fantastische project. De locatie van de Cube is verbazingwekkend en ook de belevenis ter plaatse zal uitzonderlijk zijn. Het samenspel van alle details zal de gasten een unieke ervaring bezorgen, iets wat ze niet snel zullen vergeten. Samen met Sang gaan we trachten om een reeks van visuele, auditieve, zintuiglijke prikkels te introduceren… . We zullen inspelen op de vijf zintuigen op een zeer speelse, poëtische en interactieve manier. Ik wil nog niet teveel onthullen zodat de magie van de verrassing blijft, maar wel kan ik al zeggen dat er één ober is per twee gasten. U kan zo al reeds raden hoezeer onze gasten een fantastisch ontvangst krijgen. Elke lunch, elk diner is als een toneelstuk waarna de gasten het gevoel zullen hebben dat ze niet enkel hebben gegeten, maar dat ze werden ondergedompeld in een unieke, fantastische ervaring."

Sluiten

Algemene vragen


7. Mijn bedrijf wenst The Cube voor een lunch of diner te huren, hoe doe ik dit?
Bepaalde data zijn uitdrukkelijk gereserveerd voor bedrijven die The Cube wensen te huren voor een lunch of diner. Indien u geïnteresseerd bent in deze opportuniteit, kan u hier.meer info vinden..

8. Mijn bedrijf wenst The Cube exclusief te huren voor een lunch, hoeveel kost dit?
Maandag en dinsdag zijn speciaal gereserveerd voor bedrijven. Op deze dagen is het mogelijk om The Cube exclusief af te huren. Voor de lunch bedraagt de huur 5000 EUR exclusief BTW en omvat: privégebruik van The Cube voor maximum 18 personen, een gepersonaliseerd ontvangst en een 3 gangen maaltijd voorzien van champagne en wijnen uitgekozen door de chefs. De ruimtes zijn ter uwer beschikking van ‘s middags tot 15u. Elk verzoek tot wijziging moet op voorhand goedgekeurd worden door Absolute Blue:  thecube@absoluteblue.eu.  

9. Mijn bedrijf wenst The Cube exclusief te huren voor een diner, hoeveel kost dit?
Maandag en dinsdag zijn speciaal gereserveerd voor bedrijven. Op deze dagen is het mogelijk om The Cube exclusief af te huren. Voor het diner bedraagt de huur 7000 EUR exclusief BTW en omvat: het privégebruik van The Cube voor maximum 18 personen, een gepersonaliseerd ontvangst en een 4 gangen maaltijd voorzien van champagne en wijnen uitgekozen door de chefs. De ruimtes zijn ter uwer beschikking tussen 19u en 23u.. Elk verzoek tot wijziging moet op voorhand goedgekeurd worden door Absolute Blue:  thecube@absoluteblue.eu

10. Mijn bedrijf organiseert evenementen en wenst The Cube te huren voor klanten. Hoe doe ik dit?
Absolute Blue, het evenementenbureau dat The Cube beheert, stemt ermee in om The Cube ter beschikking te stellen van andere evenementenbureaus die dit willen gebruiken voor hun klanten. Deze samenwerking hangt samen met een contract tussen de twee partijen en een vaste, niet-onderhandelbare prijs. Voor meer informatie, gelieve Absolute Blue te contacteren:
thecube@absoluteblue.eu


1. Zijn kinderen en/of dieren toegelaten in The Cube?
Het is niet aan te raden om huisdieren of kinderen jonger dan 12 jaar mee te nemen naar The Cube. The Cube is immers niet uitgerust met de nodige infrastructuur of design die hun comfort, zorg en veiligheid vereisen. Bovendien bevindt het restaurant zich op een kleine oppervlakte met een beperkt aantal gasten waardoor elk geluid luider lijkt en dus als storend kan beschouwd worden voor de andere gasten.

2. Is er in The Cube toegang tot Internet?
Ja, The Cube heeft een WiFi network waarmee u toegang heeft tot het Internet. 

3. Kan ik mijn eigen video camera, fototoestel of laptop meenemen?
Ja, dat kan u. Door het WiFi network hebben we echter ook The Cube uitgerust met eigen iPads die u naar hartelust kan gebruiken om foto’s te nemen of videos te maken. U kan deze onmiddellijk bekijken op de site of versturen naar uw persoonlijk e-mailadres.

4. Is The Cube toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit?
Indien u of iemand van uw gasten mobiliteitsproblemen heeft (bijvoorbeeld wandelstok, rolstoel,…) dan vragen wij u om dit duidelijk te vermelden bij uw boeking op de site. Wij voorzien dan personeel die u helpt om The Cube op een vlotte manier te betreden.

5. Hoe kan ik een reservering wijzigen??
Wij dringen erop aan dat er zo weinig mogelijk wijzigingen worden doorgevoerd omwille van de grote vraag en het beperkte aantal plaatsen. Daarom vragen wij u om uw data zorgvuldig te kiezen vooraleer uw boeking te bevestigen. Indien u toch uw reservering wenst te wijzigen, vragen wij u een e-mail te sturen naar cube@electroluxmail.com met vermelding van uw naam, de datum en de reden voor wijziging. In het geval van een wijziging moet de nieuwe datum gekozen worden uit de open en beschikbare data op de website. Het is echter onmogelijk om nog wijzigingen of terugbetalingen te doen in de 2 weken voor de datum van uw reservering.

6. Hoe kan ik een reservatie annuleren?
Wij dringen erop aan dat er zo weinig mogelijk annulaties worden gemaakt. Daarom vragen wij u om uw data zorgvuldig te kiezen vooraleer uw boeking te bevestigen. Indien u toch uw reservering moet annuleren, gelieve een e-mail te sturen naar cubecancellation@electroluxmail.com met vermelding van uw naam, de datum en uw reserveringsnummer. Het betaalde bedrag wordt teruggestort binnen de 15 dagen na ontvangst van uw e-mail. Annulaties of terugbetalingen zijn echter niet mogelijk in de twee weken voor uw gereserveerde datum.

 

Sluiten

Superstrak Zweeds design

Ontdek The Cube


Het designerfgoed van het merk wordt weerspiegeld in het ontwerp van The Cube. Volledig transparant en bestaande uit glas omgeven door een witte, lasergesneden aluminiumlaag. Op de vloeren na is alles spierwit.

Het interieur is witte Corian™ in combinatie met mat en glanzend gelakt hout. De houten vloer en het tapijt onder de tafel geven extra warmte en sfeer. Het buitenterras geeft een exclusief uitzicht over het Jubelpark, hartje Brussel, het Atomium, enz.

The Cube ligt bovenop de triomfboog op 45 m hoogte. De hele structuur heeft een oppervlakte van 150 m2 en weegt 60 ton. Een lift brengt de gasten bovenop de triomfboog.
Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
 • Ontdek The Cube
Sluiten

Architectuur

Interview met architecten

Achter het baanbrekende design en de spectaculaire constructie van The Cube schuilt een team van architecten die hieraan met volle overgave hebben gewerkt.
Bekijk hier het interview met de architecten en kom meer te weten over het project, het design, het materiaalgebruik en nog zoveel meer.

Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
 • Interview met architecten
 • Cube in opbouw
 • Helicopter view
Sluiten

Opening Cube

VIP opening Cube

The Cube by Electrolux heeft onder luid tromgeroffel de deuren geopend. Dit glazen staaltje design zal gedurende 3 maanden bovenop de triomfboog van het Jubelpark in hartje Brussel te vinden zijn.

Share
 

Selecteer bestemming

Sluiten
 • VIP opening Cube
Sluiten