Ontdek

Droogkasten

Veilig voor fijne kleding

Behandel zelfs uw meest fijne en geliefde kleding met ongekende zachtheid. Onze DelicateCare-technologie past de cyclus aan op ieder materiaal om de beste droogprestaties en de uiterste zorg te garanderen - zelfs voor wol en zijde. De technologie optimaliseert de trommelsnelheid en -rotatie op basis van de behoefte van het materiaal van uw kleding. Bovendien beschermt het uw kleding tegen kreuken omdat de trommelrotatie regelmatig wordt omgekeerd.

Geen risico op krimpen in vergelijking met uw kleding plat drogen

Het Woolmark Blue-certificaat garandeert dat de DelicateCare-droogkast uw wollen handwas veilig droogt. Het gepatenteerde wolprogramma past de beweging van de trommel aan om uw kleding te beschermen. Daarnaast voorkomt dit dat uw was krimpt. Zo kunt uw favoriete trui keer op keer blijven dragen.

DelicateCare-droogkast

DelicateCare past het programma voor elke stof aan voor de beste verzorging - zelfs voor fijne stoffen als zijde.

Electrolux DelicateCare-droogkast

Droog zijde in DelicateCare

U kunt uw delicate zijde nu met een gerust hart in de droogtrommel stoppen. Het DelicateCare zijdeprogramma verzorgt de vorm van uw zijde op dezelfde manier als bij natuurlijk drogen*. De lage temperaturen en langzame beweging van de trommel zijn speciaal op elk kledingstuk aangepast, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat uw kleding op de best mogelijke manier wordt verzorgd.

*Onderzoek WL 7112/14 door het wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Verzorging van uw buitenkleding

Buitenkleding kan aan prestaties inboeten wanneer het vuil wordt. Met het programma voor buitenkleding kunt u de functionaliteit van uw buitenkleding behouden en herstellen, van waterstotendheid tot luchtdoorlatendheid. Selecteer eenvoudigweg het programma voor buitenkleding op uw machine en volg de instructies op het wasvoorschrift.

Zorg die op iedere lading wordt afgemeten

Onze droogkasten met OptiSense garanderen de zachtst mogelijke verzorging voor uw kleding. De sensoren passen de tijd van de cyclus automatisch aan op de grootte van uw lading. Dit betekent dat de cyclus wordt beëindigd zodra uw kleding droog is. Zo verbruikt u nooit teveel energie door te lang te drogen. Dankzij OptiSense zijn onze droogkasten net zo vriendelijk voor het milieu als voor uw kleding.

Prestaties voor het leven

Met een garantie van 10 jaar op de inverter motor vertrouwen wij er volledig op dat onze droogkasten lang meegaan. De inverter motor gebruikt geen borstels zoals andere motoren doen. Dit vermindert wrijving en zorgt voor een langere levensduur en een lager draaivolume. Bovendien vangt het EcoFlow-systeem tijdens het drogen zelfs de fijnste pluisdeeltjes op. Dit reduceert energieverbruik en garandeert topprestaties over de volledige levensduur.

The UltraCare washing machine and the DelicateCare tumble dryer

Onberispelijk drogen start bij het wassen

Een wasmachine en droogkast zijn twee helften van een geheel — de juiste soort was bereidt uw kleding voor op een schitterende afwerking in de droogkast. Onze DelicateCare droogkasten vonden hun perfecte match in de UltraCare™ Eco wasmachines. Ze dragen even goed zorg voor uw was en hebben bewezen net zo voorzichtig te zijn met uw kleding als handwas.

Een stapel net gedroogde kledingstukken