Maak een afspraak voor een herstelling

man en vrouw zitten in zetel

Zelf aan de slag met onze hulpartikels

Wist je dat je kleine problemen vaak zelf kan oplossen zonder dat een technieker hoeft langs te komen?

Vind je probleem
technieker herstelt vaatwasser

Online afsprakentool niet beschikbaar

Het is gedurende enige tijd niet mogelijk om online een herstelling aan te vragen. Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.

technieker bezoekt klant

Boek een technieker via telefoon

Vraag een herstelling aan voor je toestel via ons Contact Center op 02/716.24.44. Ma-vrij: 8u-17u.

Bel ons

Tarieven en betalingen

  • Voor huishoudtoestellen die buiten de garantieperiode vallen bedraagt het huidige minimumtarief van een herstelling 99 euro. 
  • Dit tarief omvat het werk van de technieker (de eerste 20 minuten), de verplaatsingskosten en BTW
  • Betaling is mogelijk via Bancontact
  • De exacte prijs van de herstelling kan slechts bepaald worden door de Electrolux technieker. Wil je toch een indicatie van de maximale prijs van deze herstelling, contacteer ons Contact Center.

Covid-19 informatie

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in verband met COVID-19 geven we je hier belangrijke informatie over het bezoek van de technieker.

  • Onze techniekers zullen je geen hand kunnen geven als begroeting
  • Gelieve de nodige afstand te bewaren tussen jezelf en de de technieker (hij zal dat ook doen) wanneer je het probleem beschrijft en verlaat indien mogelijk de ruimte waar de technieker aan het werk is.
  • Gelieve voor de nodige verluchting te zorgen in de ruimte tijdens de dag van de afspraak, en bij voorkeur ook de werkruimte voor het bezoek te desinfecteren.
  • Gelieve vooraf of bij de aankomst van de technieker te melden of werknemers of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.

Indien nodig kan je het geplande bezoek kostenloos herboeken.
Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak en dank voor je begrip in deze moeilijke omstandigheden.

Meer lezen
man met tablet bij herstellingsbezoek

Ben je op zoek naar hulp?

Hieronder vind je tips om je toestel te installeren of in te stellen en eenvoudige antwoorden op veelgestelde vragen. Je vindt ook informatie over hoe je je toestel kan schoonmaken en onderhouden voor een lange levensduur. En wist je dat je kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar jouw probleem.

Electrolux technieker

Gemaakt door experts - hersteld door experts

Niemand kent je toestel beter dan wij. Je kunt op ons vertrouwen dat we elke dag de beste kwaliteitszorg leveren. Dat is onze belofte aan jou. Wij hebben techniekers over het hele land die naar buitengewone hoge standaarden zijn opgeleid. Je toestellen helpen je om van je huis een echte thuis te maken - en wij streven er voortdurend naar om dat zo te houden.