Ontdek

Was/droogcombinaties

Was/droogcombinaties doen het allemaal

In onze DualCare-technologie komen de beste was- en de beste droogbeurt samen. Nooit meer met de hand wassen of plat drogen. Uw fijne was kan gewoon in de machine. Het is de beste verzorging voor uw kleding in één ruimtebesparende machine. Zo kunt u uw ruimte thuis beter gebruiken. En van de schoonste en zachtste was genieten.

Een klok naast de DualCare was/droogcombinatie

Bespaar tijd met wassen en drogen

Bespaar tijd en ook ruimte met een was/droogcombinatie van Electrolux. U kunt in een keer tot wel 6 kg wasgoed wassen en drogen. Dat is maximaal 24 overhemden. En het is zo eenvoudig als een druk op de knop. U hoeft geen twee cycli te kiezen en krijgt gewoon frisse was die zo de kast in kan.

In de was/droogcombinaties van Electrolux met Woolmark Blue-certificering kunt u zelfs uw wollen handwas veilig wassen en drogen.

Cathryn Lee

Woolmark Company

DualCare Was/droogcombinatie

Met DualCare was/droogcombinaties kunt u uw wollen kleding in één programma veilig wassen en drogen.

De DualCare Was/droogcombinatie

Zachte verzorging, gegarandeerd

Electrolux was/droogcombinaties zijn de eerste op de markt met de Woolmark Blue-certificering. Woolmark is de leidende autoriteit voor wolbehandeling in de wereld. En hun Blue-label geeft aan dat het veilig is om uw wollen handwas te wassen en te drogen. Zo houdt u uw favoriete truien zacht, warm en in perfecte staat.

Een shirt dat half glad en half gekreukt is om de kracht van stoomwassen te laten zien

Als u er iets om geeft, stoom het dan

Moet uw kleding er op zijn best uitzien, maar heeft u geen tijd om ze te wassen? DualCare gebruikt stoom voor zachte, gladde en frisse resultaten. Het vocht maakt de vezels los, verwijdert geuren en ontkreukt. Zo kunt u uw kleding in enkele minuten opfrissen en ontkreuken. Nu heeft u de kleding die u wilt, wanneer u maar wilt - zelfs tussen twee wasbeurten door.

Nooit meer te lang wassen of drogen

Voor onweerstaanbare kleding die als nieuw blijft aanvoelen, stopt u uw wasgoed in de machine en laat u DualCare de rest doen. De OptiSense-technologie past de cyclus automatisch aan op de grootte van de lading. Dus of u nu 3, 6 of 9 kg wast, u zult nooit te lang wassen of drogen. En uw kleding blijft langer nieuw en fris.

Het display van DualCare

Altijd verzorgen

Al onze was/droogcombinaties met DualCare maken gebruik van een stillere, duurzamere en efficiëntere inverter motor. Die biedt de prestaties die u nodig heeft om uw kleding op en top te verzorgen. Zo ziet uw kleding er geweldig uit en voelt ze nog net zo aan als op de dag dat u ze kocht. Wij hebben zoveel vertrouwen in het vermogen van de inverter motor voor de machineprestaties dat hij 10 jaar garantie heeft.